fredag 12 december 2014

Lucia

I morse var vi uppe med tuppen för att se det fina luciatåg som många av3:orna på skolan var med i. Med i tåget fanns hela 6  skyttegymare och dessa fina tärnor var Alma, Ida, Emelie, Nattis, Linnea och Sara. Tjejerna var väldigt fina och sjöng fint.

I helgen är det intagningsläger för alla de som ha sökt till skyttegym, de är 16 st var av 2 är pistolskyttar. Dessa 16 ungdomar ska under helgen får skjuta, intervjuas och genomgå olika fystester. Mer om detta kommer..

I mon åker Emelie och Andreas till Gullabo för att skjuta ett dubbeltest och på söndag åker 12 av oss till Alvesta för att skjuta ett dubbeltest där. Många matcher i helgen för vissa av oss men det blir en bra uppladdning inför Swedish Cup som närmar sig med stormsteg.  Mer om hur det går kommer...

För övrigt laddar många av oss inför julen, många jobbar med sina bidrag till pepparkagshus byggartävlingen och många bakar bullar och godis. På måndag ska husen vara färdiga och en jury kommer då komma hit till boendet och bedöma våra hur. Vinnaren kommer att presenteras på julkul på onsdag. Sön faller lite lätt här i Sävsjö men tyvärr verkar det inte lägga sig men det är tillräckligt vitt för att vissa ska åka pulka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar