söndag 14 december 2014

Intagningsläger

Under denna lucia helg har det varit intagnings läger här i Sävsjö. Det var för alla som går i 9:an och sköt till skyttegym. De var 2 pistolskyttar och 13 gevärsskyttar från Löderup i sönder till Värmland i norr på plats för att delta.
Det börja i fredagseftermiddag med lite skytte och sedan middag. Lördagen börja med mer skytte varvat med teori och samtidigt intervjuades alla skyttar en och en. Sedan fortaste dagen med fystester,  det var pip-test och olika styrkeövningar som ungdomarna fick göra. Efter det vänta duschen och middag. På kvällen blev alla sökande körda till oss på boendet för att se hur vi har det. Vi fika ihop på jättegod marängswish och alla fick chans att ställa frågor till oss.
Idag avslutades helgen med en tävling plus final. Alla deltagare har tillsammans bott på Boda Borg under helgen. Vissa föräldrar har bott i lediga rum här på boendet.

Hoppas att alla sökande har haft en rolig och givande helg, att inte vi skrämde bort er för mycket. Vi ser fram emot att få er som kompisar här i höst. Vill ni veta mer om vad vi på skyttegym gör får ni gärna följa oss här på bloggen och lika oss på Facebook.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar