tisdag 19 augusti 2014

En massa på G!

Sommarlovet är slut och skolan har sakta men säkert dragit igång. Igår var det kickoff/lära-känna-klassen för alla ettor och för oss andra började skolan idag. Nästan alla är tillbaka och vi har ett gäng nya ettor oxå. Det är en skara på 6 stycken gevärsskyttar, både luft och korthåll. Jacob, Emilia, Maria, Mattias, Martin och Albin, vi hoppas och tror ni kommer trivas lika bra som vi gör! För att alla skulle känna sig som hemma körde vi igång med singstar och kubb redan i söndags kväll och på måndagen fick de känna på hur det kan va att bo med oss 2-3-4or, eller hur Albin? ;)

Grattis Alma :D
Så sent som i lördags fyllde våran Alma hela 18 år så igår så introducerade vi ettorna för fikatraditionen. Stort grattis i efterskott Alma och tack för den goda fikan!

Ungdoms OS
Som jag sa så var bara nästan alla tillbaka. Jojo som inte har så mycket i skolan i år passar på att jobba 2 extra veckor så henne kommer vi tyvärr inte få tillbaka förrän till september. Detsamma gäller Sara, men av en helt annan anledning. Hon är nämligen ända borta i Kina och skjuter Ungdoms OS!!! I söndags sköt hon och slutade på 358. Och imorgon är dags igen i MIX tävlingen. Vad detta riktigt är får ni veta senare.

Junior Nordiska
Även om vi nu precis kommit till Sävsjö så är vi flera som redan åker igen. Jag, Ida A, Nattis och Lollo är nere i Rottne för att imorgon bege oss vidare till Nordiska. Mer om detta kommer men för att dra det snabbt så skjuts Nordiska i Köpenhamn, Lollo och Nattis skjuter luft på fredag. Jag och Ida, ligg på lördag och 3x20 på söndag.

Nationella landskampen
Till helgen går även den nationella landskampen mot Damnark och i blågult har vi Andreas och Joggy.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar