söndag 3 november 2013

Nationella SM i Luftgevär

I går avgjordes nationella SM i luftgevär, tävlingen sträckte sig från fredag till lördag och det var Linköping som stod som arrangör. Tävlingen gick även uppe i Umeå för det skyttar som bor lite högre upp i Sverige.

Skyttegym var såklart på plats för att slåss om medaljerna. Vi kan börja med junior SM:et där vi hade 6 skyttar i finalen. Våra skyttar var Louise som gick in i finalen på resultatet 391. Sen hade vi Michaela och Nathalie som båda fick 389, Emelie 388, Mattias 386. Sen har vi Linnea Y uppe i Umeå som oxå sköt final, vet ej än vad hon hade i grunden.
Dessa 6 sköt finalen med lite blandade resultat, de va lite blandade miner när de gick ut ur hallen. Tyvärr blev det inga medaljer där för oss. Vann gjorde Mathilda Sjöström från Vimmerby.

Övriga resultat i junior var
 - Jojo 381
 - Andreas 381
- Anna 379
 - Malin 369
- Andreas 380
 Oscar K, Oskar E, Ida och Johannes var inte så nöjda med sina resultat.

I senior SM lyckades Michalea att ta sig till final igen. Vet tyvärr ingen placering där men jag vet att våran förra detta skyttegymare Marcus Madsen tog SM Guld !! Han gick in på resultatet 396 och kammade hem guldet utan större problem. Stort Grattis.

Övriga resultat i senior
- Ida 387
- Oscar E 384 ( ett poäng från pers )
- Emelie 384
- Andreas 381 
 - Nathalie 382
- Malin 367
- Jojo 377
- Anns 370
- Mattias 376

Dagen var väldigt lång och prisutdelningen var inte klar förrän 21.00. Två timmar senare rullade skyttebussarna upp på parkeringen vid elevboendet lite trötta men glada. Vi tackar Linköping skytteförening för ett bra genomfört SM och hoppas det gick lika bra för dem i Umeå.

I dag var vi ett gäng glada som gick till ishallen för att spela hockybocky. Vi skulle bara spela en liten stund men det sluta med att vi spela i två timmar. För övrigt så har alla kommit tillbaka nu från ApL och lov och annat så nu är hela gänget samlat igen.
1 kommentar: