måndag 18 november 2013

Helgens höjdpunkter

Med tanke på att vi skjutit över 40 matcher så tänker jag inte sitta och rabbla upp allas resultat. Tänkte däremot dra lite kort om vad som gått riktigt bra. 

I Töreboda så vann Anna sin klass, grattis! Alma hon sköt pers med 5p och är väldigt nöjd över båda sina matcher som resulterade i två 3:e platser. Speciellt nöjd är hon över sitt arbete och sin 94-serie.  

I Eskilstuna hade vi under lördagen hela 6 skyttegymmare i final. 3 killar och 3 tjejer. Nagy slutade 4:a, Johannes 7:a och Mattias 8:a, bland tjejerna blev Ida 5:a, Louise 2:a och Nattis 1:a. Grymt jobbat allihopa! 
Under söndagen ökade Johannes på sitt pers från lördagen på 599,9 till 605,7 efter en grym sistaserie med 105,2. Madde var också väldigt nöjd över sitt nya pers, 397,3. En tredje som sköt pers var Nattis som under söndagen arbetade suveränt trots att hon var nervös och höll sig över 414 båda matcherna med 414,5 och 414,4. Resten var lite sådär halvnöjda, mindre nöjda eller nöjda med de olika matcherna ;) Vilket som så har vi haft en kul första helg iväg tillsammans och ser fram emot fler resor! 

Resten av resultaten från E-tuna kan ni se här: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar