söndag 13 oktober 2013

Luftpremiär!

Äntligen har tävlingssäsongen i luft startat. Som jag, och antagligen många andra, har längtat!

Första tävlingen i år blev precis som förra året, månadstestet i Söraby. Där skjuter damer och damjuniorer ena dagen och herrar och herrjuniorer andra, i nämnd ordning.
För vissa av ettorna var detta något helt nytt, första månadstestet, första sporttävlingen eller största tävlingen de varit på.

Det märks att det började många ettor, för vi var hela nio stycken skyttar idag, precis så vi inte fick plats i en buss. Vi alla sköt i skjutlaget klockan 12 och det var blandat hur nöjd man var. Men en hel del nöjda miner i alla fall, vilket alltid är roligt och gör alla andra glada också.

Till final hade vi tre skyttegymmare, Nathalie in som 1:a på 409.2 följt av Louise på 408.2 och sist men inte minst jag som 8:e skytt på 404.8. I finalen sköt både Nathalie och Louise riktigt fint och det var riktigt jämt när de sköt skott 18, men en 9.9 och Nathalie blev trea. Louise däremot höll ihop och slutade som segrare. Grattis båda två! :D Själv sköt jag inte riktigt som jag ville, men slutade som sexa, vilket inte är fy skam.

För övriga skyttegymmare:

de som var nöjda med resultat/utförande/prestation:
-Anna 384.6
-Malin 381.9
-Ida H 392.7

de lite mindre nöjda:
-Ida A. 400.7
-Linnea Y 385.4
-Madelene 381.4

Det har även tävlats lite nere i Skåne där Andreas C och Mattias skjutit Falling Target. Grattis Mattias som blev skånsk juniormästare! Han blev även 8a i seniorklassen där Andreas slutade som 2:a. I junior slutade han som 3a. Grattis till honom med!FINALEN!

Imorgon är det dags för killarna och vi önskar dem stort lycka till! :D För livevisning gå in på Söraby skf's hemsida. Första skjutlaget är kl. 12 där vi har Oscar E, Oscar K, Johannes, Jonatan och Andreas N och i andra skjutlaget kl. 14 har vi Andreas C och Mattias.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar