söndag 6 oktober 2013

Fullt upp i Sävsjö!

Som ni redan vet så var det några som var iväg på Elitseriefinal och som ni kommer få läsa lite mer om imorgon var Louise iväg på Youth League. Men även här i Sävsjö har det hänt en massa. T.ex. så har här varit ett ungdomsläger för gevärsskyttar.

Fredagen som inte var vilken fredag som helst utan nämligen KANELBULLENS DAG ägnades åt bullbakande och inte minst bullätande här på boendet. Även borta på skyttecentret var det full rulle då 21 lägerdeltagare anlände för att spendera helgen här i Sävsjö.

Lägret var för 98-99 men det var nog både äldre och yngre skyttar med från olika delar av Sverige. Det började på fredagen vid fyra och avslutades efter lunch på söndagen vid ett-tiden. Under tiden här hann de med ett antal skyttepass, ett fyspass, teori och förhoppningsvis att ha massa kul! Med på lägret var några av de framtida sökande bl.a. Jacob som var här en vecka i våras och hälsade på. Såklart hade han saknat oss och var och hälsade på här på boendet.

Under lördagen och söndagen har vi hunnit spela bandy både inne och på isen och det var även några av oss som fick hålla i fyspasset för lägerdeltagarna. Vi har även kollat på film, grillat och haft det riktigt kul :D111st bullat!

Teori


De lär sig "SMART"


Träning!

Krabbfotboll på fysen!
Grillning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar