lördag 28 september 2013

Ungdomsträff

Vilse i skogen vandra han omkring, vandrar omkring och hittar ingenting.... Eller nej så va det inte. 

Så vilse är vi inte men långt upp i landet är vi, nämligen i Åre. Då kan ni ju undra vad vi gör här, men det ska jag berätta för er. 

I går eftermiddag åkte jag, Anderas, Emelie, Ida, Alma, Oscar, Mattias, Malin och Johan till Åre för att vara med på skyttesportförbundets ungdomsträff. Vi åkte först tåg till Stockholm därefter åkte vi sedan nattåg till Åre. För oss som inte hade åkt nattåg innan var det en upplevelse kan man säga. 
Ca kl 8.00 var vi framme och checkade in på hotellet. Efter det väntade en väldigt behövlig hotellfrukost. 

När vi var mätta och glada började dagens första aktivitet, lära känna varandra övningar för att lätta på stämningen. Efter det började vår första föreläsning med sisu idrottsutbildarna. Det var en föreläsning om hur organisationen är uppbyggd och hur man driver projekt. Väldigt intressant faktisk. 
Eftermiddagen inleddes sedan med en föreläsning med Jonas Edman. 
När Edman var klar började det riktigt spännande, teambuildingen. Det enda vi visste var att vi skulle ha bra skor och ytterkläder. Team buildingen gick ut på att vi fick varsin surfplatta och en karta. På kartan hade vi olika platser som vi skulle fota med surfplattan. De olika ställena var värda olika mycket poäng och det laget med mest poäng i slutet vann. 
När det vinnande laget var utsett var det raka vägen i bassängen som gällde. Badet var fint, det fanns både utomhus pool och bastuland. 

När alla var nyduschade och fräscha väntade en tre rätters middag nere i matsalen. Vi alla var väldigt hungriga så vad som helst hade gått men tre rätters är ju aldrig fel. 

Nu laddar vi om inför imorgon. God natt allihopa. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar