onsdag 18 september 2013

En kanot dag!

Nej, det är inte felstavat. Vi skyttegymmare har idag paddlat kanot.
Vi har nämligen studiedag idag och då hade tränarna planerat att vi skulle ha vår kick off. Vart vi skulle eller vad vi skulle göra hade vi inte en aning om när vi imorse åkte från skyttet vid tjugo i nio.
Tjugofem minuter senare ser vi kanoter i långa rader och inser vad vi ska göra. 

Vi fick varsin flytväst och en paddel och sedan fick tvåor och treor para ihop oss med varsin etta att paddla med. Kanot efter kanot gav sig iväg utmed en å. Det var en aning grunt på några ställen och man fick gå ur och dra kanoten. Krockar med både varandra och trädgrenar förekom men alla kanoter höll sig på rätt köl hela färden. 

Efter ca två timmar var vi framme. Men då kom ju det här med att kliva ur kanoten och dra upp den på land, och kan ju säga att vissa klarade det bättre än andra. Dagens första plums i vattnet bjöd Johan på. När alla var iland så startades Jonas medtagna grill och det bjöds på korv och hamburgare. 

Framemot ett var alla mätta och belåtna och tränarna åkte för att hämta bussarna. Då fick några den lysande idén att några nog ville bada. Mobiler och annat plockades ur fickor och även skorna var de snälla och tog av innan de slängde i oss i vattnet. Offer för detta påhitt blev Jag(Emelie), Malin och Linnéa Y. Kan säga att det var långt ifrån varmt i vattnet! Tur att vissa hade med extrakläder. 

På hemresan var de flesta ganska trötta och det satt halvsovande skyttegymmare lite här och där i bussarna. Ungefär halvvägs hem inser jag att min dyngsura tröja ligger kvar, men för att inte alla skulle behöva åka med tillbaka, åkte vi först till Sävsjö för att lämna alla och sedan tillbaka igen. Väl där inser Paul att även han glömt något, saften ;) När vi precis är påväg tillbaka igen får vi ett samtal och får vända igen, en till jacka var glömd. 

Tror att alla tyckte det var en kul dag och tur med vädret hade vi också. Imorgon väntar skolan och antagligen en trevlig träningsvärk i armar m.m ;) 












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar