söndag 18 mars 2018

SM & JSM 2018

Nu är sport SM & JSM över för i år!
På fredagen sköts mix-tävlingen där vi hade två lag från skyttegym, Isabella och Albin samt Isabelle och ex-skyttegymmaren Marcus Madsen. Isabelle och Marcus tog sig till finalen där dem slutade med silver. Bra jobbat!

Lördagen började tidigt för första gänget som åkte med Leif till banan, 05:30 gick bussen från elevboendet. Dagen blev lång och vi hade skyttar ända in i sista skjutlaget. I damjuniorklassen så tog sig Isabelle och Emilia till finalen, där slutade Emilia på en femte plats och Isabelle tog hem guldet! Linnea sköt även personligt rekord i grundomgången. Grattis!

Vi hade även Albin och Marcus.E i finalen för herrjunior, där hamnade Marcus på en fjärde plats och Albin en åttonde plats. Efter finalerna och prisutdelningen var det dags för vissa att skjuta igen, då i dam och herr klasserna. tävlingarna fortsatte på söndagen. Isabelle sköt bra även där och tog sig till finalen, där gick hon ut på en femteplats. Marcus.E tog sig också till finalen där han slutade på en sjätte plats. Bra kämpat båda två!

Vi ska även säga grattis till Oliver som tog guld i lagtävlingen i herrjunior och Marcus.E som tog silver i lagtävlingen i herrklassen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar