tisdag 15 augusti 2017

Uppstart på Skyttegym!

Nu har ett nytt läsår dragit igång här i Sävsjö, iallafall med skyttet! Under helgen har de flesta eleverna flyttat in på boendet, både nya och gamla. I måndags så hade ettorna uppstart på skyttet. Där anordnades lite aktiviteter av tränarna, däribland intervjuer mellan eleverna. Tränarna, husmor och rektorn hade även lite information till våra nya elever.

Idag, (tisdag), så anordnade vi i 2-4 lite aktiviteter för de nya skyttarna + två e-sportare som bor på boendet. Vi började dagen med lite namnlekar innan vi åt lunch på Milano. Efter lunchen spelade vi blindboll, som gick ut med att spela "handboll" fast med ögonbindel. Som tur var hade vi bjällror på bollen, vilket underlättade lite.
Efter lite utelek så gick vi in och spelade ett quiz som handlade om oss på gymnasiet, både tränare och elever. På det sättet fick dem lära känna oss lite bättre, och förhoppningsvis var det ett roligt sätt att göra det på. Efter quizet så gick vi lite husesyn, och ettorna fick visa upp sina rum.

Senare på dagen så grillade vi hamburgare och marshmallows utanför boendet. När alla var mätta och belåtna så var vi några som gick ner till sjön en sväng, då de flesta inte hade varit där än. Där satt vi och pratade en stund.

Imorgon börjar skolan för ettorna, och på torsdag börjar skolan för oss äldre. På torsdag ska vi även ha möte på skyttet om vad som kommer hända framöver.Hoppas att ni nya ettor har haft två bra första dagar här i Sävsjö 
och att ni tycker att det ska bli roligt att bo här med oss! 


Rundvandring med tränarna i Sävsjö

Oliver 

Lekar i skyttehallen

Lekar i skyttehallen

Lekar med tränarna

Blindboll

Blindboll

Tobias, Angelica och Issa

Namnlekar

Namnlekar

Blindboll

Blindboll

Simon, Angelica och Marcus spelar blindboll

Issa sköter uppkastet

Tobias, Albin och Dennis är taggade

Blindboll

Blindboll

Rikard är grillmästaren (även han som fixade hamburgarna)

Tobias, Rikard, Linnea och Jonas

Anton L, Mikaela, Issa och Bella

Albin, Tobias, Rikard, Jonas och Oliver

Grillning, mums!


Issa, Bella och Linnea

Tränarna ger information

Ettorna äter lunch på Milano

Rundvandring i Sävsjö
Mattias, Pernilla, Leif, Viktor, Maja och Maja Fullsatt i soffan...

Här spelar vi quiz

Blindboll

Blindboll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar