torsdag 15 juni 2017

Sweden Grand Prix Eskilstuna

Helgen innan studenten så sköt några av oss från Skyttegym GP i Eskilstuna. Luftskyttarna sköt sin final för årets GP-serie medan 50 och 300-meter har några tävlingar kvar.

Från Sävsjö hade vi totalt 10 skyttar, inklusive Viktor och Hannah som börjar hos oss i höst. Vi som åkte var: Linnea, Issa, Bella, Moa, Emilia, Joggy, Albin och Anna. Vi luftskyttar stannade bara mellan Torsdag och Fredag, då vi sköt matchen redan på fredagen. Våra korthållskillar stannade hela helgen, och Anna var där mellan Lördag och Söndag.

På fredagen så startade dagen med en tidigt frukost på hotellet (inte helgtider på en fredag tyvärr...). Sedan tog vi en sväng in till centrum för att småshoppa lite studentpresenter och för lite lunch. Alla luftskyttar i Eskilstuna fick plats i ett skjutlag, som startade kl 13, och vi alla från Skyttegym sköt final.

I finalen så tampades Issa och Emilia om guldet de två sista finalskotten, Issa tog hem guldet i finalen, men Emilia vann grundomgången. Bella slutade på en fjärdeplats. Moa och Linnea slutade på en sjunde, respektive åttondeplats i finalen. Hannah slutade på en sjätteplats! Grattis tjejer!

Albin låg tvåa efter grunden, och i finalen slutade han på en femteplats. Viktor slutade finalen på en tredjeplats. Grattis killar! Under fredagen så sköt Joggy en ställnings-testtävling på 50 meter, han slutade på 1149 med bra 379 i stå!

Under Lördagen och Söndagen så fortsatte korthållstävlingarna, samt 300 meter. I killarnas ställningsmatch så sköt Joggy personbästa på 1159! Han sköt dessutom 386 i sin stå-serie, med en 100-serie som han är riktigt nöjd med!
Albin sköt 1128 i grundomgången. I finalen slutade dem tvåa respektive sjua.
I liggfinalen på lördagen så slutade Joggy trea.

Anna som sköt 300-meter, sköt 560 i sin ställningsmatch och 579 i liggmatchen! Hon är riktigt nöjd med sin ställningsmatch. Grattis Anna!


Bilderna är tagna av: Joggy, Bella och Leif.Albin

Moa, Emilia och Linnea

Issa och Bella

 
Albin
 
Albin och Joggy skjuter knä

Killarna skjuter ställning

Hannah

Joggy

Paul och Issa

Albin i finalen

Joggy och Albin

Killarnas final

Moa värmer upp

Joggy

Issa, Hannah, Moa och Emilia i finalen


Bella och Linnea i finalen

Joggy och Albin

Så här glad är man efter nytt personligt rekord!!

Linnea

Viktor i finalen

Albin

Så här glad är man efter 560 i ställningsmatchen! 

Viktor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar