onsdag 19 april 2017

Oldenburg-gänget i Sävsjö dag 1

Idag så kom ett gäng upp från Oldenburg hit till Sävsjö, för att tävla och träna med oss de kommande dagarna. De kom i eftermiddags och ska stanna här tills på söndag. Några av dem kände vi igen sedan förra året när vi var hos dem, men några var nya för oss. Alla skyttegymmare var ju inte med i Oldenburg förra året så vissa av oss kände ingen av dem.

När de kom hit i eftermiddags så tävlade vi lite i blåsrör och bågskytte. Vi var uppdelade i tre lag, blandat tyskar och svenskar. Vi hade ett vinnande lag bestående av: Thea, Anna, Joggy, Jessica och tre av skyttarna från Oldenburg. (Återkommer med namn)

Efter tävlingarna så blev det fika i form av festis, kaffe och wienerbröd. Vi satt blandat tyskar och svenskar i hopp om att faktiskt våga prata med varandra. Vi pratade lite, på blandat tysk-svensk-engelska, men förmodligen blir det mer pratat de kommande dagarna när det inte känns lika "påtvingat".

Imorgon ska vi skjuta ställningsmatcher i korthåll och en 60-skottsmatch i luftgevär. Det ska bli roligt och lärorikt att skjuta tävlingar mot andra skyttar som vi inte är vana att tävla mot.


Det vinnande laget i tävlingen fick de återstående wienerbröden. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar