måndag 12 december 2016

Intagningsläger

Denna helgen var det intagning för 01:orna och allt som allt var dem 21st som sökt in.
Det började på fredagen med att alla kom för att ha en samling vid klockan 17,00.
Eftersom Paul och Jonas varit på tränarkurs i Makedonien under veckan och inte kommit tillbaka än bad Gert, Isabelle, Angelica och Joggy om hjälp.
Vi hjälpte till med lite uppvärmning och att kolla lite på skyttarna och hjälpa dem om det behövdes, medan Gert hade lite information med föräldrarna. Efter det så gick alla och åt innan de skickades till Boda Borg där de skulle bo.

På lördagen var Paul och Jonas tillbaka och hade hand om allting. Några av oss skyttar passade på att träna lite också medan 01:orna sköt och hade teori. Efter två pass med skytte och ett med teori samt lite mat var det dags för fystesterna och här var vi många som ville vara med och titta när de gjorde armhävningar och löpning mm.

Söndagen bestod av en match och final på förmiddagen, under matchen sköt även några skyttegymmare från skåne då de passade på att använda den till skyttiaden. Efter att ha ätit blev alla hämtade av sina föräldrar runt klockan 12.

Vi hoppas att alla hade roligt och att ni är ännu mer sugna på att komma och bli en av oss. Och vi är jättepeppade på att ha er hos oss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar