måndag 14 november 2016

Gevärsskyttar i Eskilstuna!

I helgen så var vi ett gäng på tio gevärsskyttar som var uppe i Eskilstuna och sköt.
Enligt schemat så skulle vi skjuta en Sweden GP match på lördagen, och ett vanligt dubbeltest på söndagen. Vi som åkte iväg var: Flyers, Emilia, Maria, Albin, Jonte, Issa, Angelica, Bella, Dennis och Moa.

Vi lämnade Sävsjö klockan 14, och efter några timmars sömn och godisätande så var vi framme i Eskilstuna. Vi lämnade gevären i skyttehallen, checkade in på hotellet och sedan gick vi och åt. Alla gick och hämtade mat på Spicy hot. Mätta och belåtna gick vi in på våra rum och laddade upp inför morgondagen.


Killarna sköt först och deras provskott började vid elva. Vissa tjejer åt tidigt frukost för att hinna med lite shopping och fika, medans andra tog sovmorgon, då vi inte skulle skjuta förrän klockan ett.
Albin gick till final bland herrjuniorerna, och Issa gick till final i damjunior, där hon också vann finalen.

När matcher med finaler var slut på lördagen så var det redan kväll, och vi letade oss in till centrum igen för att äta mat. Vi gick till pizzeria Pepperoni, där vi valde på sallader, hamburgare och pizzor. När vi var mätta och belåtna så gick vi tvärs över gatan till godisaffären, vilket är en tradition i Eskilstuna, som också var en bra uppladdning inför söndagen.
Likt förra året hade vi också en flipperspelsturnering där Albin stod som segrare!


Tjejerna sköt första testet klockan nio, och killarna sköt vid tio. Så medans killarna sköt sin match så gick vi tjejer hem och åt en andra frukost samtidigt som vi tittade när killarna sköt på livevisningen.
Innan vi begav oss till skyttet igen så kom killarna tillbaka och packade ihop sina saker, och även de han äta en snabb andra frukost.

Vi sköt en gemensam match vid halv två, och när gevären var hämtade och väskorna packade så kunde vi åka hem. Vi stannade till i Mjölby för att äta på Mc.donalds, och sedan var vi framme i sävsjö när klockan var åtta.

Ett STORT GRATTIS till Dennis som sköt personbästa i helgen!

Resultat för GP finns på följande länk: Resultat Sweden GP
Reslutat för dubbeltest finns på följande länk: Resultat dubbeltest1 kommentar: