tisdag 22 mars 2016

Lång väntan på en uppdatering men nu är vi tillbaka!

Mycket har hänt sedan bloggen blev uppdaterad på riktigt och undertecknad som just nu tar hand om bloggen har haft mycket att föra de senaste veckorna och då har inte bloggen kommit i första hand tyvärr. Mycket prov i skolan, skytte ska skötas och man åker på tävlingar.

Sen senaste uppdateringen har det hänt mycket. Vi har haft några födelsedager och en har bjudit på fika. Yrkesprogrammen har varit på APL och de som går högskoleförberedande program i tvåan har fått prova på det också.

Vi har åkt på en del tävlingar:
Vi har varit i Eskilstuna på 50m och GP i Stockholm har varit
Skyttiaden har också vi varit på i olika delar av landet och några av oss fick åka på finalen uppe i Umeå.
EM har varit och skyttarna där åkte ditt och har kommit tillbaka

Vi har haft sportlov och snart är det dags för påsklov också och då blir det lite lugn och ro igen i Sävsjö.

SM i sportskytte luftgevär har så klart också gått.
 Thea bjuder på fika på sin 17 års dag Grattis TheaSnart är det också dags för GP i Sävsjö, finalen för luftgeväret och första delfinalen för 50m skyttet.

Det börjar närma sig vår här nere och då är det också snart dags för balen för oss som går i trean och fyran som tänkt att gå.

Tävlingarna i Hannover och Odenburg som är årets Tysklandstävling och så klart så diskuteras det hur vi ska göra när vi ska åka hem eftersom finalen i Eurovision går på samma dag som en grupp ska åka hem och det vill man ju inte missa. Det var full fart när Melodifestivalen gick på ett antal våningar under lördagskvällarna.

Det finns mycket mer som hänt här under veckorna men allt kan man inte komma ihåg och vi hoppas att det blir lite mer lugnare efter påsklovet så man får lite mer tid att uppdatera vår skytteblogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar