måndag 12 oktober 2015

Första gemensamma Lufttävlingen

Under helgen fick tävlingen av stapeln i Söraby som brukar vara debuten för den gemensamma luft-tävlingen alla åker till tillsammans och traditionen fortsätter än i år.
Tävlingen gick under Lördagen och följande skyttegymmare deltog:
Emelie, Ida A, Nathalie, Jakob, Andreas, Mattias P, Martin, Albin, Emilia, Isabella, Linnea och Angelica. X-gymmaren Andreas följde också med och körde ena bussen

De började skjuta kl 11 och det blev en bra start på säsongen för många. Emilia fick fina 416,1 i grundomgången och hade det varit på ett SM eller GP så hade det varit nytt svenskt juniorrekord.

De som fick delta i finalerna var:
Mattias, Andreas, Jakob, Albin, Emilia, Emelie, Isabella, Nathalie och Ida A.

Segrare ur finalerna var Emilia och Albin från respektive final. WHOHOO!


Samtidigt i en stad långt långt bort i en fjärran Jönköping...

Det var en gång tre små skyttegymmare som ville sova i sina sköna sängar, men den stora stygga väckarklockan ringde klockan halv sex för att få upp de små skyttegymmarna så de åkte på kurs i en stad långt bortom Sävsjös gränser. De tre små skyttegymmarna var så trötta, men utan kursens hjälp kan de inte hur man ska träna barn mellan 5-7år på rätt sätt så det var bara och ta en bil och åka till Jönköping. Då ingen av dessa skyttegymmare har varken bil eller körkort så fick de ta hjälp av en fjärde skyttegymmare för att ta sig dit de skulle.

Nä, men på riktigt Anna, Jonatan och Oscar var samtidigt som tävlingen gick i Söraby så var de i Jönköping på ledarkurs och de fick lära sig om hur man ska träna med barn och ungdomar mellan 7-13år och hur man gör träningar roliga men samtidigt lärorika.
De fick lära sig en hel del och många roliga saker kom med kursen också. En sak som en liten tjej lärde oss, är att man blir lång av att spela basket och att det är väldigt roligt att försöka berätta för någon som inte kan knyta skorna att knyta skorna utan att visa eller göra det själv.

Men ett tack till Andreas som gick upp tidigt för att skjutsa oss till Jönköping innan han själv åkte tillbaka till Sävsjö för att sen åka till tävlingen i Söraby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar