måndag 24 augusti 2015

Landskampen!

Nere i Ystad där den hårda kampen mot Danmark utkämpas sköter sig svenskarna bra! Under lördagen var det individuellt som gällde och Johannes fick in 182 och ligger 6a efter första omgången som består av 10-5-5. Bäst där var vår föredetting Andreas på 189 med danskar hack i häl på 187.
Omgång 2 består av 3x10 skott och fritt antal provskott inför varje ställning på en tid av 60 min. Där visar Johannes med en 98 serie hur man skjuter knä och klättrar upp som 5a på 455. Numera danskt i toppen på 471 & 464.
Sista skjutningen är finalen, 5 ligg, 5 knä, 5 stå. Mycket tabbar i toppen och fältet ändras lite hur som helst. Tillsist slutar Johannes som 7a på 581. Andreas lät inte danskarna ta hela pallen utan tog hem 2a platsen med 1 poäng upp och 1 ner.

Lagtävlingen under söndagen blev en riktig nagelbitare. Den går till så att den skjuts i 3 skjutlag, 2 från varje land åt gången. Sedan räknas det sämsta resultatet bort. (För att ge lite bakgrund så har de svenska juniorerna de senaste åren blivit krossade av danskarna.) Men i år kämpade de in i det sista! Efter första omgången ledde sverige, efter andra var det lika... att vara publik nu var spännande. Efter ligg och knä hade danmark 1 poängs ledning och även stå var riktigt jämt men sverige var lite vassare och det slutar JÄMT! 
Efter särskiljning av bästa individuella så är det även där lika men tyvärr hade danmark en bättre näst bästa skytt och sverige fick än en gång se sig besegrade.
Vill ni veta hur det gick för veteraner och seniorer och se mer reultat? Läs på http://web.comhem.se/ysglive/
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar