måndag 9 juni 2014

Bal !!

Vad vore en bal på slottet, den kan ju va fruktansvärt tråkigt, trist och lång tråkig och .... helt underbar

Tror att det förklara hur vår kväll var, den var helt underbar på alla sätt. Den började tidigt för mig och Malin som skulle fixa frisyrer, naglar och smink. Till vår hjälp hade vi ett fantastisk team som bestod av Jenny, Annie, Alma, Ida, Emelie och så klart våra föräldrar. De gjorde allt för att vi skulle vara så snygga som möjligt. Innan våra baldejter som åkte vi en sväng till ruinen för att ta fina bilder och fina blev dom.

Sen var det dags för balmingel på ljunga park och ännu mer fotografering följt av bilkortege och sen äntligen Röda mattan.  Länga mattan gick vi och kände oss som de finaste på hela kvällen.  Balen börja med tre rätters middag med tal från varje klass och så klart dans. Efter ett försök till riktig dan blev det fri/disco dans. Ungefär vid 03.30 var vi hemma igen på elevboendet, nöjda, trötta, glada och med ömmade fötter.

Vi har alla haft en helt fantastik dag/kväll/natt och vi är supernöjda. Vi var helt klart de snyggaste på hela balen och stort tack till alla som hjälpte oss under dagen.
Vissa hade lite problem att komma i väg från parkeringen när kortegen starta                                                                  Men till sist dom de iväg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar