tisdag 14 januari 2014

Fem fakta!

1. Första skolveckan är klar.
2. Det är snö i Sävsjö!
3. Svenska EM-truppen i luft är klar.
4. Norskarna är inte sämre de, Sara uttagen :)
5. På torsdag går bussen mot Umeå.

Nu har vi gått hela fem dagar i skolan efter jul, förutom några få schemaändringar så är allt som vanligt igen. Bara 21 & en halv vecka till sommarlovet ;) Men nu ska vi inte längta till sommaren, det har precis kommit snö! Hela 5-10cm och såklart har vi testkört vår slalomracer vi vann innan jul.

Såhär efter Swedish cup så tas den svenska EM-truppen ut och vi kan stolta säga att som damjuniorer skickar Sverige två skyttegymmare. Grattis och lycka till Louise och Nattis! :D EM går i Moskva, Ryssland och där går även Youth Olympic Games kvalet, alltså kvalet till junior OS vilket Nattis & Lollo också ska få skjuta. Vi önskar även ett lycka till till Norge och våran Sara som också hon ska dit :D Resten av den svenska EM-truppen kan ni se här.

Till sist så tänkte jag bara berätta att ungefär hälften av oss beger oss upp mot Umeå på torsdag kväll för att skjuta SM. Vi är framme fredag morgon och har resten av dagen att träna, tagga, chilla och kolla in andra sporter på SM veckan. Sen på lördagen gäller det, uppdateringar kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar