lördag 3 december 2011

Rapport Öckerö

Första dagen på Öckerö var lovande med ca 50 starter, jag själv hade två starter idag varav en var kl:10 och den andra kl:14, Jonas startade däremellan kl:12. På min första start fick jag 527 och resulterade i en 4:e plats i Lp17p, och på min andra start lyckades jag skrapa ihop 540 och vann med de i HJY (Herr Junior Yngre), Jonas fick på sin start ihop 561 och kom tvåa på det i H3 med minimal marginal, endast en innertia skilde honom från första placering.
Efter prisutdelningen beslutade jag och Jonas oss för att gå till en pizzeria (vilket inte är särskilt förvånande) som låg en liten bit bort, ca 2-2,5 km, det började bra, blåste bara lite och en aning kallt, sedan ökade blåsten och dessutom började det och regna, men bara lite grann inte alls mycket och det minskade till den milda grad så att man knappt märkte av det, blåsten blev vi däremot inte av med, den ökade ytterligare och en sak har jag glömt och nämna, det var motvind.
Tillslut kom vi fram till pizzerian och beställde varsin pizza, när vi hade ätit upp och skulle gå tillbaka var man ganska glad över blåsten, för nu fick vi medvind hela vägen.
Allt som allt en ganska lyckad dag, eller vad säger ni?
/Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar